Dødsboer

Vi mener, at der er meget mere end kold jura i behandlingen af et dødsbo. Når en person dør, er der mange, der lider savn og er kede af det. Det er derfor særdeles vigtigt, at den ansvarlige person, der behandler boet, gør det i respekt for den afdødes tanker og ønsker.

Her kommer vores samlede erfaring fra håndteringen af mere end 6.000 dødsboer dig til gavn. Vi tager et stort etisk og moralsk hensyn til alle, der er involveret i boet. Vi taler et almindeligt dansk, så du forstår, hvad der foregår. Og vi er altid til disposition, hvis du har behov for at vide, hvor langt vi er med bobehandlingen.

Da vi samtidig gerne vil være "gode købmænd" for vores klienter, drøfter vi altid indgående de skattemæssige forhold i ethvert bo. Vi går aktivt ind i at sælge indboet, så du får det størst mulige overskud, og vi kan ved hjælp af vores store kendskab til ejendomsmarkedet anvise den rigtige ejendomsmægler til at sælge lejligheder eller huse, der ikke skal overtages af arvingerne.

Med andre ord: Du får den optimale rådgivning og aktive deltagelse i behandlingen af dødsboet, når du vælger
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer.

Den nye arvelov pr. 1 januar 2008

Velkommen

Ejendomshandler

Testamenter

Dødsboer

Selskaber

Foredrag

Målsætning

Kontakt os


Jurafirmaet Jens Hoffmeyer          Rådhuspladsen 16          1550 København V          Telefon 33 18 83 00          E-mail: